Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest is een gokkast die het beste van twee werelden combineert: van gewone casino gokkasten en dat van browser-based computerspellen. Fans van gokkasten zullen verrast zijn als ze de nieuwste 3D graphics en originele verhaallijn ontdekken van Gonzo’s Quest. En dat alles zonder een tekort aan spanning en opwinding van typische gokkasten.

De verhaallijn van Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest heeft een verhaallijn in tegenstelling tot normale gokkasten. De held in het verhaal is Gonzalo Pizzaro, een moedige ontdekkingsreiziger die op zoek is naar het mythische Eldorado in de Amazone jungle. Of Gonzo nu zijn schat vindt of niet, maakt niet echt uit – het belangrijkste is dat er vele mogelijkheden zijn om te winnen met deze gokkast.

De grootste verrassing als je met Gonzo’s Quest begint is dat er geen draaiende rollen (reels) zijn – Hoewel de gameplay lijkt op die van andere gokkasten, met vijf rollen (reels) en twintig betaallijnen. In plaats van draaiende rollen heeft deze gokkast vallende stenen en lawine’s, iets wat je zeker zal bezighouden terwijl je wacht tot je een grote prijs binnenhaalt.

Gratis Gonzo’s Quest spelen

Je krijgt de kans om enkel voor het plezier te spelen, zonder echt geld in te zetten, dus je kunt het spel op je gemak evalueren zonder risico’s. Als je besloten hebt om te gokken kan je inzetten tussen 0,01 en 0,50 credits per betaallijn. Als je een winnende combinatie raakt dan verdwijnen de winnende symbolen en maak je kans om meer te winnen zonder daarvoor te moeten inzetten.

De symbolen zijn erg leuk om naar te kijken en werden zorgvuldig ontworpen, het duurt wel even voor je weet welke symbolen het meest waardevol zijn. Bijvoorbeeld, 3 vogel symbolen betalen 3 coins uit; 3 gezondheid symbolen betalen 10 coins uit enz., vijf maan-symbolen geven je de grootste winst nl. 2,500 coins. De waarde van elke coin hangt af van je initiële inzet en van multipliers.

Autoplay feature

Als je even genoeg plezier hebt gemaakt kan je de autoplay feature inschakelen. Deze feature laat toe om het aantal speellijnen, de inzet, aantal automatische spins, wachttijd tussen spins en de stop tijd in te stellen. Eens je alles hebt ingesteld dan zal de computer de reels laten draaien, of liever de symbolen laten exploderen tot het het ingestelde aantal inzetten bereikt of een andere stop marker. Het enige wat je moet doen is later even checken en de winsten ontvangen. Met een beetje geluk kan je, terwijl je in een vergadering zit, genoeg winnen om te stoppen met je job en nooit van je leven meer naar een vergadering gaan.

Dit spel moet je niet downloaden of installeren, je kan meteen beginnen met spelen. De gokkast aanvaard heel wat munteenheden zoals USD, GBP en EUR, en de maximale jackpot bedraagt 2,500 coins. Er is ook geen progressieve jackpot maar er zijn verschillende avalanche multipliers die je winsten kunnen verhogen.

Dus, voeg Gonzo’s Quest toe aan je bladwijzers en probeer het uit wanneer je denkt dat je geluk zal hebben, dit is één van de meest opwindende ontwikkelingen van gokkasten in jaren.