Jack and the Beanstalk online gokkast

In lijn met het sprookje dat zijn aantrekkingskracht nog niet verloren heeft de afgelopen jaren komt Net entertainment op de proppen met de Jack and the Beanstalk online gokkast. Oftewel “Jaap en de Bonenstaak”.  Het bleek nog interessanter te zijn voor z’n 3D karakter. Het thema is gebaseerd op een arme jongen die rijkdom zoekt door op een bonenstaak te klimmen. Omdat dit zo’n bekend verhaal is sinds vervlogen tijden, is de gokkast gemaakt met oog op verschillende technologische effecten die het zeer interessant maken om te spelen.

Speciale features op deze online gokkast

Dit spel komt met een walking wild feature en gratis bonus spins. De wild feature is het Jaap en de Bonenstaak logo. Als je dit wild symbool krijgt dan ontvang je een gratis respin en maak je kans om een prijs te winnen. De respins en het walken gaat door tot op het punt dat er geen wild symbolen meer te zien zijn. Het spel heeft ook verschillende kisten. Deze kisten unlocken een bonus game als je er drie hebt verzameld. Je kan tot tien gratis spins krijgen waarbij een sleutel kan verschijnen op de vijfde reel. Als deze sleutels drie keer verschijnen dan krijg je te maken met double stacked wilds. Als de sleutels hierna nog eens drie keer verschijnen krijg je tripple stacks; de tweede bonus feature zal beginnen te draaien.

Een derde verschijning van de drie sleutels zal je toelaten om wild uit te breiden. Meestal zal je bij een gratis spin een prijs krijgen als je drie of meer kisten raakt. De walking wilds blijven steeds gelden ook tijdens deze gratis spins. De vooruitgang van de walking wilds is progressief. Hoewel, dit gebeurt niet ten koste van de speler. Als de speler de juiste sleutel krijgt ontvangt hij ook een prijs. Er zijn vele wild features die extra prijzen aanbieden aan de speler.

Zijn vijf-reel en twintig betaal-lijnen, zowel als de mogelijkheid om op een range te wedden zo laag als 0,01,  hoeven geen reden te zijn voor ervaren gokkers om deze gokkasten links te laten liggen. Het spel heeft geen traditionele progressieve jackpot prijs. Maar dit is niet erg met een prijs van tot 30,000 coins.

Conclusie

Dit is een geweldige gokkast. De technologie die gebruikt wordt is van uitstekende kwaliteit. Het feit dat sprookjes algemeen bekend zijn maakt dat deze gokkast dingen losmaakt bij vele mensen. Het zorgt ook voor een leuk avontuur waarbij de speler Jaap helpt om rijk te worden. De 3D features zorgen voor extra kwaliteit door middel van de gepaste animaties toe te voegen aan het spel. De geluidseffecten zijn zeker niet min waardoor het voor de speler lijkt alsof hij meedoet met een echte schattenjacht. Het plezier dat je beleeft met deze gokkast gaat niet ten koste van de mogelijkheid om hoge bedragen te winnen. Je kan zelf tot $15.000 winnen. Er bestaat geen twijfel over dat deze Jaap en de Bonenstaak gokkast het online gokken veranderd heeft. Het laat ook zien dat technologie perfect samengaat met traditionele klassieke waarden.