Mega Fortune

Voor diegenen die van de opwinding van gokkasten houden, maar niet van de massa mensen en kabaal in het casino, is er nu Mega Fortune dat de geweldige mogelijkheid biedt om online te spelen. Vanuit je browser, zonder iets te moeten installeren op je pc.

Meteen gratis Mega Fortune spelen

Mega Fortune heeft vijf reels, met 25 mogelijke win combinaties. Terwijl de computer de winst automatisch berekent wanneer de reels stoppen met draaien, kijk je best eerst na welke winnende combinaties er beschikbaar zijn voor je begint te spelen. Je kan dit allemaal uitproberen zonder echt geld in te zetten door op Mega Fortune te spelen als guest speler (zoals hierboven), dan kan je later nog beslissen of je voor echt geld wilt spelen. Als guest speler krijg je exact dezelfde gokkast te zijn als een betalende speler, dus dit is een uitstekende manier om de gokkast te testen en te evalueren zonder risico’s. Je moet zelfs geen account aanmaken en creditcard gegevens ingeven om de gokkast uit te testen, dus je kan meteen beginnen met spelen.

De gokkast zelf is zeer gebruiksvriendelijk, met aangename muziek en geluidseffecten – deze kan je ook uitzetten als je dit wenst.

De beloningen op de Mega Fortune gokkast

Verschillende combinaties en symbolen geven je telkens andere beloningen. Bijvoorbeeld

3 koninginnen zullen je 4 coins geven, 3 diamanten horloges betalen 15 coins uit, en dit wordt steeds meer en meer tot de jackpot, 5 Jachten die 10,000 coins uitbetalen. De waarde van elke coin wordt bepaald door je initiële inzet. Je kan tussen 0,01 en 0,50 inzetten in verschillende munteenheden zoals USD, EUR en GBP – zodat je je geen zorgen hoeft te maken over conversies, je kan simpelweg in je eigen munteenheid inzetten.

Voor mensen die met echt geld spelen is er ook een progressieve jackpot beschikbaar (rapid progressieve jackpot, major progressieve jackpot, en een mega progressieve jackpot), de inhoud van deze jackpot wordt in het spel weergegeven. Een deel van elke gemaakte bet wordt toegevoegd aan deze progressieve jackpots, maar hier hangen nog wat bijkomende voorwaarden aan vast. Als je de Mega Jackpot wilt winnen dan moet je minimum 100 coins inzetten (4 coins voor elk van de 25 lijnen).

Speciale features op deze gokkast

Er zijn vele leuke elementen te vinden in deze gokkast; het wild symbool (een jacht in dit geval) kan elk ander symbool vervangen, behalve de champagnefles. De champagnefles is zelf een scatter symbool, hetzelfde als een rad van fortuin – dit betekent dat het symbool enkel op het scherm moet verschijnen om te winnen, niet noodzakelijk op een winlijn. Drie of meer champagnefles symbolen geven je een gratis spin, met dezelfde inzet als je vorige spin.

Mega Fortune is echt leuk en verslavend en biedt de mogelijkheid om je leven te veranderen – als je tenminste voor de jackpot speelt. En als je beslist om de auto-play feature te gebruiken, dan hoef je helemaal geen tijd eraan spenderen, je logt simpelweg in om je winst na te kijken.