Wilt Rockets

Net Entertainment heeft waarschijnlijk een gokkastspel gecreëerd dat plezier combineert met de onweerstaanbare verwachtingen van het gokken. Terwijl het net als andere online gokkasten vijf rollen heeft, worden de symbolen van elk van de vijf rollen niet getoond op elke rol. Een ander verbazende eigenschap van dit spel is dat het geen betaallijnen heeft. Men kan in feite meer dan 700 manieren ontdekken om te winnen.

Meer over de gokkast “Wild Rockets”

Het gokkastspel komt met het vuurwerkthema. Het brengt je naar een opslagplaats van vuurwerk. Er zijn ook twee cartoonfiguren in het spel. Bovendien is de grafische uitwerking ronduit spectaculair. de Bangers, Raketten en Catherine Wielen maken daar deel van uit.

Een game is pas echt aangenaam als het ook goede geluidseffecten heeft. Dit heeft Net Entertainment niet uit het oog verloren en zij hebben ervoor gezorgd dat het geluidssysteem aangepast is aan het thema. Er zijn zowel knallen als het geluid van afgeschoten raketten.

Voor je begint kun je kiezen welk bedrag je in totaal wilt inzetten. Dat kan gaan van € 0,50 tot €100. Bovendien kan men kiezen uit vier gokopties. Dat betekent dat je het bedrag waarmee je wilt gokken en het product kunt combineren met een van de 4 gokkeuzes die je het meest geschikt acht. Dit geeft je een beeld van de bedragen die je met iedere beurt kunt winnen. Het aantal keren dat je kan spelen is niet afhankelijk van dit bedrag.

Het Wild Rockets Gokkastspel heeft ook een paar wilde kwaliteiten. Er zijn drie wilde rode raket symbolen die verschijnen op de tweede vierde en derde rol. Als deze raketsymbolen zichtbaar zijn, dan zorgen ze meestal voor veel pret. Zij bewegen op en neer op de rol en zij zorgen ervoor dat ook de andere symbolen uit de bol gaan.
Het scattersymbool is ook synoniem met dit gokkastspel. Het heeft groene en blauwe raketten. Als je erin slaagt om drie vier of 5 van deze symbolen in aangrenzende rollen op een lijn te krijgen, dan kan je een aantal bonusbeurten verdienen. Tijdens deze bonusbeurten verandert de achtergrond. Als je wint, dat is er letterlijk een vuurwerkovatie voor jou.

Deze online gokkast heeft zonder twijfel de bedoeling om je het grootst mogelijke plezier en een uitstekende gokervaring te bezorgen. Met zijn verbazende geluidseffecten krijgt de speler het gevoel dat hij echt met raketten aan de slag gegaan is. Het soort beeld dat je krijgt als je wint is ook vergelijkbaar met het vuurwerksaluut dat je als climax gegeven wordt.

Conclusie

Dit is een online gokkastspel dat je volop bezig houdt en dat je volle concentratie vraagt. Het geeft je veel winstkansen met zijn bonussen. Met dit online gokkastspel kan je er zeker van zijn dat je een uitstekend gokspel kiest voor je geld. Het is de perfecte manier om het casino aantrekkelijk te maken. Als je op zoek bent naar een spel dat zijn geld waard is dan ben je met deze gokkast aan het juiste adres.